«

»

maj 25

Print denne Indlæg

Bagte gulerødder med hyldeblomst

serveres fx. sammen med helbagt blomkål som ses på billedet

Ingredienser
500 g gulerødder
2 spsk olivenolie
2 spsk hyldeblomstsaft
1 spsk æbleeddike
uraffineret salt el. urtesalt
friskkværnet peber
friske hyldeblomster til at pynte af med

Fremgangsmåde
Skrub gulerødderne. Hvis de er små skæres de blot over på langs. Behold gerne et lille stykke af toppe på. Hvis de er større, skæres gulerødderne i kvarte og skæres i stave. Rør olie, hyldeblomstsafft, æbleeddike, salt og friskkværnet peber sammen. Vend marinaden/dressingen med gulerødderne og læg dem i et ildfast fad. Bag i ovnen ved 200 gr. i ca. 30 minuttter. Rør i dem undervejs. Drys med friske små hyldeblomster lige før servering.

Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=2883