«

»

feb 25

Print denne Indlæg

Hvid chokolade namalak creme og yuzu granité og peanut krokant

Hvidchokolade 17 pax
Let pisk 1 l fløde og kom det i køleskabet
Tag 4 dl æggeblommer, 1 spsk sukker og 1 l fløde legeres op til 84 grader. Tages af varmen og tilsættes 9 dl. Udblødt husblas. Derefter hældes den varme legeret fløde masse henover den hvide chokolade og røres homogen. Til sidst vendes det hele rundt med den letpisket flødeskum og kommes på sprøjteposer og på køl indtil det skal bruges.

Yuzu granité
10 dl mineralvand, 6 dl sukker, 6 dl yuzu saft eller limesaft, 1 knsp salt, citronskal fra 4 citroner, 4 pl husblas. Sukker og vand koges op. Trækkes til side og tilsættes husblas, timian, salt og citronskal. Trækker til stuetemperatur. Sigtes og tilsæt citronsaften. Fryses og rives med gaffel.

Peanut krokant
Smelt sukker til brun karamel og kom det udover ristede peanut på bagepapir og lad det sætte sig. Blendes når det er helt afkøles til grov konsistent.

 

Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=2810