«

»

nov 30

Print denne Indlæg

Græskar/gulerodssuppe – Svampe/valnød ravioli

12 couverter

Suppen:

1 stk hokkaido græskar
500 g gulerødder
2 solo hvidløg
3 stk løg
½ bundt timian
smør
vand
salt og peber

Ravioli:

100g durummel
200g tipo 00
3 æg
5 portobello
1 solo hvidløg
¼ bundt persilleolie
salt og peber

Suppen:

gulerødder skrælles og sammen med græskaren skæres de i grove stykker, vendes med lidt olie og brændes af i ovnen ved 225C i 5-7min.
Løg skræres i grove stykker og brunes af i en gryde med smør, hvidløg og timian.
De bagte grøntsager tilføres og røres lidt rundt og dækkes med vand og koges til det hele er mørt og blendes.
Smages til med salt og peber.

Ravioli:

Melet hældes på bordet som en vulkan med æggene som ”lava” og æltes til en ensartet dej med en lille smule fint salt.
Pakkes i film af 4 pakker og lægges på køl.
Svampene steges hårdt i olie med hvidløg på pande, blendes med persillen og smages til med salt og peber.
Pastaen køres på en pastamaskine til en langdej på 2-3mm og stikkes ud med en udstikker, de blendede svampe lægges midt på pastaen, foldes og lukkes med gaffel.

 

 

 

 

 

Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=2777