«

»

feb 25

Print denne Indlæg

Kongekrabbe med salsa med mynte og miso creme

Pocheret kongekrabbe – 17 pax
Krabbebenene klippes op og de små bruskben fjernes. Derefter rulles de i film og vakuumeres med smør og estragon, og porcheres ved 43 grader i 8 min.

Salsa
Skær 1 kg cherry tomater i 4 stykker og hak dem derefter yderligere i små stykker på størrelse med en græskarkerne. Tag 6 røde peberfrugter og fjern kernehuset og skær ud i samme størrelse og mix. Tag 5 cajenne peber og fjerne kernerne helt, VIGTIGT. Og skær dem i små tern som muligt, og mix. Skær 3 rødløg i små tern og mix. Hak 2 bundter friske koriander og 1 bundt persille fint og mix i. Riv 3 lime med microplane fri fra skal og kom i, sammen med saften. 1 dl sherry eddike, 1,5 dl god oliven olie. Smages til med 7 spice, salt peber og sukker.

Friske urter
Mynte og friske koriander plukkes a la minté

Mayonnaise
Tag 2,5 dl æggeblommer, 2 tsk. Fin salt, 2 spsk. Æbleeddike, 1 spsk. Dijon, 2 tsk. Sukker og blendt luftige på roboten/termomixeren. Hæld 2-2,5 l alm. rapsolie ned lidt af gangen i en tynd stråle mens den kører, indtil der er en tyk mayonnaise. Smages til med frisk citron og miso past.

Ristede spicy panco
Smørrist panco og tilsmag med frisk revet hvidløg, limeskal og 7 spice.

 

Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=2815