«

»

feb 25

Print denne Indlæg

Porcheret torsk i dashi med stegt hjertesalat og fermenteret ørredrogn

17 pax

Torsk
Torsken ordnes og fileteres ud i passende stykker. Drysses med salt og sukker i 15 min.

Dashi
Tang og bonito koges op og smages til med soya, sukker og limesaft. Dashien bruges til at pochere torsken, og bagefter monteres med smør og sauce. Smages til med sake.

Stegt hjertesalat
Hjertesalat halveres og skylles for sand. Steges på skæresiden og bases med smør, hønsefond, hvidløg og limesaft.

Friske urter
skæres karse og citronmelis

Fermenteret ørredrogn
Ørredrogn ligges i soya med masser af limeskal i 1 time og sigtes

Jordskokkechips
Jordskokker renses for jord med børste, og skæres tyndt på mandolinjern. Derefter friteres sprøde og smages til med salt.

Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=2813