26. september 2012. Anette Lihn.
Krabbedip.
Kalvespidsbryst.
Panna cotta, lakridskage & luftig karamel.
31. oktober 2012. Anders Brøgger, Salling
Skindstegt rødfisk i blomkålssuppe med safran
Ovnstegt kalvefilet med krølfedt på braiseret fennikel med selleripuré og en kartoffelfondant samt salviesauce
Klassisk nøddemousse med karameliserede nødder
28. november 2012. Kok Jubril Folami og Kokkeelev Emil Hvidbjerg, Art restaurant på Aros
Letbrændt fisk med æggeblomme 65, rødbedevariation og lakrids
Jordskoksuppe med urtebagt fisk og smuld af kål, dild og sprødt
Andebryst med rosenkålspuré, løgkompot og brunede kartofler
Ølkage med kanelcreme, chokoladegrene og dessertkaviar
30. januar 2013. Rune Sørensen og Tina, Varna
Græskarsuppe med kammuslinger
Torsk
Dessert
27. februar 2013. Saeedeh Bork
Gryderet med lam og grøntsager kaldet Gorme sabzi
Auberginetærte
Kyllingetærte
Dadler
20. marts 2013. Steve Sebastin
Ruller med friske krydderurter og laks i blommesauce
Malaysisk hovedret
Malaysisk version af pandekager med hjemmelavet is med kokosmælk og mandler
24. april 2013. Mie Rosenmaj
Spændende mad med tang
Kelp-chips med avocadodip, rød mandeldip med tang og spinatsmoothie med spirulina
Ærtesuppe med ristet/frisk blæretang (eller ito Wakame) med grov madbrød med sukkertang (eller anden tang)
Grønne fiskefrikadeller med fueru wakame
Bagt laks med rygeost og tang
Squash røsti med arametang
Hvede/perlebygsalat med ito wakame
Melonsalat med ristet blæretang/sukkertang
Tangpesto
Frugtmuffins med arametang
29. maj 2013. Jeppe Mølgaard, Spis godt ApS.
Stenalderkost
Stenalderbrød