«

»

nov 08

Print denne Indlæg

Grønne fiskefrikadeller med Fueru wakame

fiskefrikadeller

 

400 g hakket torsk/sej
ca. 1-2 tsk salt
ca. ½ tsk peber (kværn)
ca. 3 spsk. havregryn
1 løg
ca. 2 tsk. citruskrydderi
1 æg
ca. ½ dl mælk
en god håndfuld bl. friske krydderurter: basilikum, kørvel, bred. persille
ca ½ dl Fueru wakame tang

Til stegning: smør og olivenolie

 

Det hakkede fisk røres godt sammen med salt
Løget pilles, skylles, rives på den grove side af råkostjernet
Krydderurterne skylles, nippes og hakkes
Dette tilsættes sammen med æg, havregryn, citruskrydderi og peber
Rør mælken i lidt efter lidt
Wakametangen lægges i vand i 5 min., tages op og tørres i viskestykke,
skæres i lidt mindre stykker, tilsættes til farsen
Lad farsen trække ½-1 time, vurderer konsistensen
smages til
steges gyldne på begge sider i halv olivenolie og smør
steges færdig i ovn

Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=2041