400 g hakket torsk/sej
ca. 1-2 tsk salt
ca. ½ tsk peber (kværn)
ca. 3 spsk. havregryn
1 løg
ca. 2 tsk. citruskrydderi
1 æg
ca. ½ dl mælk
en god håndfuld bl. friske krydderurter: basilikum, kørvel, bred. persille
ca ½ dl Fueru wakame tang
Til stegning: smør og olivenolie
Det hakkede fisk røres godt sammen med salt
Løget pilles, skylles, rives på den grove side af råkostjernet
Krydderurterne skylles, nippes og hakkes
Dette tilsættes sammen med æg, havregryn, citruskrydderi og peber
Rør mælken i lidt efter lidt
Wakametangen lægges i vand i 5 min., tages op og tørres i viskestykke,
skæres i lidt mindre stykker, tilsættes til farsen
Lad farsen trække ½-1 time, vurderer konsistensen
smages til
steges gyldne på begge sider i halv olivenolie og smør
steges færdig i ovn