Jordskoksuppe med urtebagt fisk og smuld af kål, dild og sprødt
4 personer
Jordskoksuppe
* 1 kilo jordskokker skylles og skrælles
*pil 1 – 2 bananløg og snit dem groft
* svits jordskokkerne med løgene i ca. 1 minut
* hæld ca 1½ – 2 dl kyllinge demi-glace fond på og spæd op med vand, så det lige dækker jordskokkerne
* kog jordskokkerne I ca. 15-20 min. til de er møre
* suppen blendes med max 1/4 liter flødeog derefter mælk til den rette konsistens – ikke for tyk og ikke for tynd 🙂 Smag til med salt og peber
Bagt kulmule
* skær benene fra kulmulen
*Skær fisken ud i 4 stykker
*hak kørvel og purløg fint og skær 4 små smør tern
*mariner fisken i urter og drys salt og en smør tern på
*bag fisken i ovn ved 150 grader ca. 7-8 min. (Husk det skal times, så fisken er varm når retten skal serveres)
Drys
* Parma, Serrano eller anden røget skinke deles ud i et enkelt lag på plader med bagepapir
* bag skinken i ovnen ved 150grader til det er sprødt – ca. 15 min
*når skinken er kølet af hakkes den groft
* snit 1 bananløg og et lille bundt dild fint
* det alleryderste lag afbrocoli og blomkål skæres/snittes af – som smulder
* til sidst blandes det hele sammen og drysses på retten, når den er anrettet med suppe og fisk