«

»

nov 29

Print denne Indlæg

Jordskoksuppe med urtebagt fisk og smuld af kål, dild og sprødt

Jordskoksuppe med urtebagt fisk og smuld af kål, dild og sprødt

4 personer

Jordskoksuppe

* 1 kilo jordskokker skylles og skrælles

*pil 1 – 2 bananløg og snit dem groft

* svits jordskokkerne med løgene i ca. 1 minut

* hæld ca 1½ – 2 dl kyllinge demi-glace fond på og spæd op med vand, så det lige dækker jordskokkerne

* kog jordskokkerne I ca. 15-20 min. til de er møre

* suppen blendes med max 1/4 liter flødeog derefter mælk til den rette konsistens – ikke for tyk og ikke for tynd 🙂 Smag til med salt og peber

Bagt kulmule

* skær benene fra kulmulen

*Skær fisken ud i 4 stykker

*hak kørvel og purløg fint og skær 4 små smør tern

*mariner fisken i urter og drys salt og en smør tern på

*bag fisken i ovn ved 150 grader ca. 7-8 min. (Husk det skal times, så fisken er varm når retten skal serveres)

Drys

* Parma, Serrano eller anden røget skinke deles ud i et enkelt lag på plader med bagepapir

* bag skinken i ovnen ved 150grader til det er sprødt – ca. 15 min

*når skinken er kølet af hakkes den groft

* snit 1 bananløg og et lille bundt dild fint

* det alleryderste lag afbrocoli og blomkål skæres/snittes af – som smulder

* til sidst blandes det hele sammen og drysses på retten, når den er anrettet med suppe og fisk

Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=1752