Forret
(5 personer)
45 g vand
3 g gær
15 g olie
100 g mel
1 knsp. salt
Bland vand og gær, tilsæt olie og derefter mel. Kør 5 minutter, tilsæt salt og kør 1 min. mere. Rul ud i stænger. Lad hvile i 30 min. Pensles med olivenolie, drysses med havsalt og bages ved 180 grader i 15-20 min.
Gulerødder
Gulerødder skrælles og skæres i stænger.
Krabbedip:
1 dåse krabbekød (175 g)
1 pakke flødeost (200 g)
3 skalotteløg
1 spsk. soja
1 håndfuld krydderurter (basilikum & persille)
salt, peber
100 g mandler
Bland krabbekød med flødeost, finthakket skalotteløg, soja og hakkede krydderurter. Hak mandlerne og vend halvdelen i. Smag til med salt og peber og læg i et smurt fad. Sæt i ovnen ved 200 grader til gylden i overfladen – ca. 12 min.
Anretning:
Her skal der bare smovses og dyppes gulerødder og grissini i krabbedippen.