«

»

okt 10

Print denne Indlæg

Krabbedip

Forret

(5 personer)

45 g vand

3 g gær

15 g olie

100 g mel

1 knsp. salt

Bland vand og gær, tilsæt olie og derefter mel. Kør 5 minutter, tilsæt salt og kør 1 min. mere. Rul ud i stænger. Lad hvile i 30 min. Pensles med olivenolie, drysses med havsalt og bages ved 180 grader i 15-20 min.

 

Gulerødder

Gulerødder skrælles og skæres i stænger.

 

Krabbedip:

1 dåse krabbekød (175 g)

1 pakke flødeost (200 g)

3 skalotteløg

1 spsk. soja

1 håndfuld krydderurter (basilikum & persille)

salt, peber

100 g mandler

Bland krabbekød med flødeost, finthakket skalotteløg, soja og hakkede krydderurter. Hak mandlerne og vend halvdelen i. Smag til med salt og peber og læg i et smurt fad. Sæt i ovnen ved 200 grader til gylden i overfladen – ca. 12 min.

 

Anretning:

Her skal der bare smovses og dyppes gulerødder og grissini i krabbedippen.

 

Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=1036