24. september 2014
Restaurant Mellemrum, Allan Juhl Thallaug
Stegt laks på æblesalat med chilistegte nødder & estragon
Confiteret lår af dansk kylling med stegt romainesalat, estragon & skysauce
Flamberede brombær med krokant semifreddo
29. oktober 2014
Daniel Immerkær
Intervalstegt oksesteg med pommes rustik, dampet grønt, selleri puré og pande skysauce
Æble tarte tatin med kanelparfait
26. november 2014
Maja og Christina
Jordskokke cerme med urteflan & fritteret skorzonerødder
Pocheret kylling i bacon med svampe, råmarineret æbler & saltbagte rødbeder i urtecreme
Christmas cheesecake
28. januar 2015
Kokkeelev Erik Johannessen, Jægergårdens kantine + hjælper
Vandbakkelser med karamelflødeskum
25. februar 2015
Daniel Immerkær, Bistro Immervad
Kulmule ceviche med pastinak creme og syltet sprød broccoli
Kalv stegt som vildt, syltede tyttebær, glaserede løg, rosenkål, petit kartofler, bønner og brun sovs
Vaniljeparfait, syltede appelsinfileter, kandiserede nødder, krystal chokolade
25. marts 2015
Restaurant Vestermølle, Skanderborg
aflyst
29. april 2015
Jesper Thomsen, foodfein
Smørrebrød med et ekstra forårstvist
27. maj 2015
John Wendelbo Andreasen, Gudeliv.dk
Ferskensuppe med rejer og brød bagt på grill, med tomat og paprika og chili
Marineret kalkunbryst stegt på bål, stegte kartofler med persille, salat m. melon, ærter, søde kartofler mm.