«

»

mar 07

Print denne Indlæg

Kulmule ceviche med pastinak creme og syltet sprød broccoli

ceviche

2 kg kulmule
4 rødløg
4 rød peberfrugt
3 gulerødder
10 stængler dild
3 citroner
15 pastinakker
3 alm løg
2 solo hvidløg
2 broccoli
salt
honning
eddike
krydderurter til topping

Kulmule ceviche
Kulmulen afskindes og evt ben fjernes. Skær fileterne i små tern 0,5 cm * 0,5 cm, og drys lidt salt over ternene.
Skær rødløg, peberfrugt og gulerødder i helt fine små tern. Hak dilden og riv citronskallen fra de tre citroner. Bland alle ingredienserne i en skål.
Pres saften fra de afskallede citroner op i en lille bøtte. Lige inden servering vendes det hele sammen og anrettes på tallerken.

Pastinak creme
Pastinakken skrælles og kommes i en gryde. Skræl løg og hvidløg, hak dem fint og kom dem op i gryden til pastinakkerne. Tilsæt 1 spsk smør og lad det riste i gryden. Tilsæt 4 del. mælk og tildæk gryden med film og lad den simre til pastinakkerne er møre. Sigt mælken fra og blend resten af indholdet. Justér konsistens med den frasigtede mælk og smag til med salt.

Syltet broccoli
Broccolien plukkes i store buketter og skæres helt tyndt på mandolin jern. Eddike og honning røres sammen og broccolien vendes i syltelagen.

Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=2254