«

»

nov 25

Print denne Indlæg

Tortelli med ricotta, citron, blåmuslinger og broccoli

TORTELLI FYLDT

500g ricotta
70g revet parmesanost
20g æggeblomme
skal af 2 citroner
10g salt
peber

PASTADEJ

1kg mel type ”00”
330g øko æggeblomme
3-4 æg
olivenolie

BLÅMUSLINGER
Muslingerne vaskes under koldt vand. Skaggen fjernes og de døde sorteres fra.

Sæt en gryde på komfur, høj varm. Kom lidt hvidvin og sæt låg på. Når den kommer op at koge, hældes muslingerne ind i gryden. Sæt låg på. Efter ca.4 min stilles væk fra varmen. Efter 4 min låg fjernes. Lad dem køle lidt ned. Nu kan vi endeligt ordne dem, og husk at gemme deres kogevand til senere brug !

BAGTE BROCCOLI
Broccoli skæres i mindre stykker og bages i ovnen ved 175°C i ca. 6 min. Vendes bagefter i salt og olivenolie.

 BROCCOLI CREME
Broccoli bliver skåret i mindre stykker. Koges i så lidt vand så muligt i ca.5 min. Blandes med salt, et par isterninger og olivenolie til ensartet konsistens.

Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=2972