Kammuslingetatar med urter, æbler i vaniljeolie, safranmayo og knækbrød
Svampefarseret Kyllingelår, urterisotto, syltede græskar, stegt palmekål og vinaigrette
Crepe suzette med ristede mandler og mascarpone creme
30. november 2022
Marco, Prezzemolo
Gnocchi med græskar og grønkål
Tortelli med ricotta, citron, blåmuslinger og brocolli
01. marts 2023
Sava og Sebastion, Restaurant Miró
Reje ceviche med lime, syltet grønne jordbær og bolsjebeder. Dertil en surdejskrustade med purløgscreme og en kold lime sauce
Lavvarmet fisk med grillet broccolini, syltet blomkål og salvie frit til. Dertil en sauce blanqauette skilt med salvie olie
Helleflynder på toast med en estragon souffle. Dertil pommes rosti med en kålpakke på savoykål fyldt med mornay sauce. Til sidst en osteskum.
Berliner Phannkuchen fyldt med æblepuré med brunet smør. Dertil en æblesalat vendt i hibiscus brokengel samt en tonga is.
26. marts 2023
Jacob Clausen, Clausens Fiskehandel