«

»

nov 21

Print denne Indlæg

Sæsonoversigt 2022/2023

 


26. oktober 2022
Tinne Hviid

Kammuslingetatar med urter, æbler i vaniljeolie, safranmayo og knækbrød
Svampefarseret Kyllingelår, urterisotto, syltede græskar, stegt palmekål og vinaigrette
Crepe suzette med ristede mandler og mascarpone creme


30. november 2022
Marco, Prezzemolo

Gnocchi med græskar og grønkål
Tortelli med ricotta, citron, blåmuslinger og brocolli

01. marts 2023
Sava og Sebastion, Restaurant Miró

Reje ceviche med lime, syltet grønne jordbær og bolsjebeder. Dertil en surdejskrustade med purløgscreme og en kold lime sauce

Lavvarmet fisk med grillet broccolini, syltet blomkål og salvie frit til. Dertil en sauce blanqauette skilt med salvie olie

Helleflynder på toast med en estragon souffle. Dertil pommes rosti med en kålpakke på savoykål fyldt med mornay sauce. Til sidst en osteskum.

Berliner Phannkuchen fyldt med æblepuré med brunet smør. Dertil en æblesalat vendt i hibiscus brokengel samt en tonga is.

 26. marts 2023
Jacob Clausen, Clausens Fiskehandel

 

Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=2952