12 stk
Tilbehør: rørt vanilleis eller/og kokosfløde
3 dl og 1 spsk hvedemel ( 180 g og 10 g )
125 g og 50 g blødt smør
1 spsk og 1 dl sukker ( 15 g og 90 g )
1 spsk mælk
200 g marcipan
1 tsk vanille
2 æg
100 g jordbær
100 g hindbær
Evt. mandelflager som pynt
Bland 3 dl mel, 125 g smør og 1 spsk sukker. Tilsæt mælken og saml det hurtigt til en dej. Kom dejen i en plastpose og lad den hvile i køleskabet ca 30 min. Rul dejen ud og beklæd 12 små forme på 7 cm i diameter med dej. Sæt ovnen på 175 grader. Riv marcipanen fint og kom den i en skål. Tilsæt 1 dl sukker, 50 g smør og vanille og pisk sammen med en håndmixer. Tilsæt æg og 1spsk mel. Fyld formene med mazarinmassen. Bag midt i ovnen i ca 35 min. Tag dem ud af ovnen, stik jordbær og hindbær i den bløde kage og drys evt mandelflager på kagerne. Hvis du ønsker frugterne mere bløde og bagte kan de stikkes i kagerne inden de bages.