«

»

apr 19

Print denne Indlæg

Raw hindbærkage

Bund:

125 g mandler
125 g hasselnødder
150 g dadler
75 g abrikoser
25 g kokosolie
½ tsk uraffineret salt

Blend først mandler og nødder. Der må godt være en smule crunch i. Kom derefter dadler, abrikoser og kokosolie i foodprocessoren. Kør til massen kan presses sammen med hænderne.

Kom bagepapir i en form og pres massen fast sammen i bunden. Formen skal være 20 cm. * 20 cm.

Top:

250 g cashewnødder ( sættes i blød natten over i køleskabet, eller overhældes med kogende vand og står et par timer)
200 g hindbær (friske eller optøede fra frost)
75 g kokosolie
1 dl. ahornsirup
1 spsk rødbedepulver
½ tsk. vanillepulver

Topping:

50 g smeltet mørk chokolade 70 %
1 spsk rødbedepulver
16 friske hindbær

Sæt cashewnødderne i blød, natten over i køleskab. (Eller hæld kogende vand over dem og lad dem stå i et par timer.) Hæld nu vandet fra dem. Smelt kokosolien forsigtigt. Kom de udblødte cashewnødder, den smeltede kokosolie, ahornsirup, vanillepulver, rødbedepulver og hindbær i en blender. Kør nu til massen er så glat som muligt. Det fungerer bedst med en kraftig blender. Hæld nu massen over bunden og glat den fint ud.

Stil formen i fryseren i 2-3 timer. Lav den gerne dagen før. Løft kagen op af formen og skær evt. kanterne af. Skær nu kagen i 16 stykker. ( 4*4 stykker)

 

Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=2567