«

»

okt 20

Print denne Indlæg

Laksetatar på en sprød bund

5 personer

350 g fersk laks fra fiskehandleren, der har været nedfrosset
1½ spsk. hakket dild (gem toppen til pynt)
1½ spsk. finthakket persille, gem persillestilke skal bruges til hovedretten.
2 tsk. finthakket løg
1½ tsk. citronsaft
1½ tsk. revet citronskal
1½ tsk. finthakket kapers
Salt og peber
10 skiver agurk (2 til hver)
Dild til pynt
Et stykke trekant rugbrød pr. person – stort og firkantet
Smør og rapsolie til ristning af rugbrød

Fremgangsmåde:
Befri laksen for skind og skær det mørke kød fra. Skær laksen i lange, tynde strimler og skær
derefter strimlerne i mindre tern. Rør laks, dild, persille, rødløg, citronsaft, citronskal, kapers, salt
og peber sammen i en skål. Smag tataren til – sørg især for, at der er nok salt og peber.
Rist rugbrødstrekanterne på en pande med smør og rapsolie.
Anret laksetataren på ristet rugbrød med agurker og dild ovenpå til pynt.

Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=2903