«

»

jun 15

Print denne Indlæg

Små ostefrikadeller

Anemette Olesens opskrift på:

Små ostefrikadeller
50 g fintrevet ost
25 g flødeost naturel
2 æg
1 finthakket zittauerløg (ca 75 g)
10 g smør
1 dl finthakket skvalderkål eller grønkålsblade
2 tsk sesamfrø
60 g havregryn (ca. 1½ dl)
1/4 tsk urtesalt
friskkværnet peber
25 g smør

(kom evt. kogte revne kartofler i)

Rør revet ost med flødeost og æg. Svits det hakkede løg i smørret og tilsæt skvalderkål og vejbredfrø. Tilsæt resten af ingredienserne og form ostefarsen med en olieret ske. Steg ostefrikadellerne i smør i en varm pande eller over bål. Server dem med brød på skovturen eller som varm frokostret med kartoffelsalat eller andet tilbehør.

Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=552