«

»

jun 09

Print denne Indlæg

Italiensk ribbenssteg

1 stk.dobbelt ribbenssteg/brystflæsk skåret ud til rullesteg,- dvs.befriet for svær (som skal med ved siden af) og udbenet.

Fyld med rigeligt af det hele: Tørrede abrikoser,pinjekerner,rosmarin,hvidløgsfed skåret på langs, revet cironskal, friskkværnet sort peber og salt.

Stegen ridses på skrå i ”rudetern”på fedtsiden. På kødsiden fordeles fyldet i et jævnt lag og krydres godt.
Stegen rulles og snøres godt.
Brun i varm ovn,-225*ca.25 min., dæmp varmen til 200 og steg videre ca. 2 timer.
Brug stegetermometer for en sikkerheds skyld. Kernetemperaturen skal væremin.75 gr.

Sværen skæres i strimler saltes godt og steges ved siden af i en anden bradepande.
Stegen trækker tildækket i 20 min.inden servéring.

Serveres med grønkålssalsa og groft brød.

Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=518