Ravioli
Ravioli
6 personer.
150 gram durum mel “Tipo 00” ( finmalet)
350 gram semolina
5 friske skrabeæg
Æltes sammen og hviler i ca. 1 time
Køres på pasta maskine til passende tykkelse, skæres i firkant og fyldes med ricottablanding. Pensles med æg og klemmes sammen til små ravioli. Stilles koldt ca. 10 min og koges i spilkogende vand med salt ca. 8 min. Serveres ca. 4 stk pr person alt efter størrelse.
Fyld til ravioli
150 gram ricotta vendes med soltørrede tomater og smages til med salt og peber.
Tomater
Små blomme åbnes nænsomt i toppen og krydres med salt og sukker. Bages i ovn ved 150 grader i ca. 1 time.
Mandler
Smuttes og bages i ovn ved 175 grader med oliven olie og salt indtil de er gyldne. Hakkes groft og drysses over retten ved servering. Brunet basilikum smør
Ca. 100 gram smør smeltes langsomt i gryde. Tilsættes et kvart finthakket løg samt et fint hakket hvidløg. Koges i smør ca. ½ minut eller indtil smørret tager farve. Tages af varme og tilsættes fint hakket basilikum samt 2 spsk. Soja.
Overhældes den anrettede ravioli.
Tilsidst drysses retten med parmesan og frisk kværnet peber.