«

»

jun 09

Print denne Indlæg

Lille mellem hovedret

“lille mellem hovedret”


1 andebryst pr 4 personer
Krydres med salt og peber og steges nænsomt med skinsiden på panden. Steges indtil så meget af fedtet som muligt er smeltet. Vendes og brunes på kød side.
Bages færdig i ovn ved 175 grader ca. 10 min. Hviler i ca. 15 min i sølvpapir og skæres i 4 tykke skiver.

Anrettes med selleri pure
1 stk pr 6 personer
Koges i vand, vrides tør for vand og blendes med fløde salt og peber indtil cremet konsistens.

Anrettes med karamelliserede løg.
1 scalotteløg pr. person bages med skal i ovn ved 175 grader i ca. 45 min.
Vendes i gryde med honning og rødvin og smør

Ca. 1 dl rødvin, 2 spsk honning og 100 gram usaltet smør pr. 6 løg.

Anrettes på tallerken med frisk kværnet peber.

Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=485