Lammeculotte med græskar-sesam puré, bacon-fennikel
Ingredienser
Lammeculotte
Græskar
Løg
Sesam
Fennikel
Bacon
Æble
Selleri
Hønse-fond
Mælk
Kartoffel
Ost
Krydderurter
Puds lammeculotterne af og afbrun på pande. Bag i ovn på 180 grader.
Pak fennikel ind i bacon, krydr med salt og peber. Bag i ovn til mørt.
Skræl æbler og rist af i smør og krydderi. Salt/peber
Sauter løg og græskar af og tilsæt ristet sesam. Kog mørt og blend. Rør evt rasp i hvis konsistensen ikke er fast nok. Salt/peber
Kartoffel skrælles og rives fint. Blandes med revet ost, krydderurter, løg, salt/peber.
Sauter løg, hvidløg og selleri. Tilsæt mælk og hønsefond og kog mørt. Blend og smag til med salt/peber.