«

»

apr 13

Print denne Indlæg

Stenbiderrogn på blinis med syrnet fløde

syrnet fløde: Bland 1/2 liter piskefløde med saften fra 1 citron og en teske sukker. Lad det stå ved stuetemperatur i ca. 1 time.

Blinis: Bland 1 kop hvedemel med en teske bagepulver. Tilsæt 1 kop sødmælk. Tilsæt en smule salt. Tilsæt 1 æg. Pisk sammen og lad stå 10 minutter. Smelt smør på en pande og lav små pandekager. Køl ned inden anretning.

stenbiderrogn: Rens stenbiderrognen. Skyl den godt under koldt vand. Tilsæt 3 pct. salt. Lad stå 10 minutter.

Anret blinis, syrnet fløde og stenbiderrogn og pynt med rødløg og dild.

Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=3010