«

»

apr 04

Print denne Indlæg

Pide med feta og persille

 

 

Peynirli pide

4 stk.

 

25 g gær

3 dl lunken vand

½ dl. olivenolie eller solsikkeolie

½ tsk. salt

1 tsk. sukker

400-500 g mel

 

500-600 g Tyrkisk fetaost, fået i sådan nogle store dåser og skal skæres ud i små tern

1 håndfuld persille 200 gr revet ost.

Olie til pensling (En hvidløgsolie er rigtig god, hvor du presser lidt hvidløg i olien og lader den trække lidt)

 

  • Opløs gæret i lunken vand
  • tilsæt sukker, salt og olie og rør det ud til sukker og salt bliver opløst
  • Rør lidt mel i af gangen til du får en fin og glat dej der ikke klistre alt for meget, den skal være så du lige kan ælte den uden at den sidder fast i bordet.
  • Sæt dejen til hævning 1 time
  • Del dejen i 4 portioner og rul dem ud til en størrelse på ca. 38 cm lang og 14 cm bred
  • Bland hakket feta i små tern og persille og kom på som vist på billedet og fold så enderne sammen og vip siderne lidt ind på midten uden at lukke den helt sammen.
  • Bag dem midt i ovnen på 2oo grader i ca. 20-25 minutter
  • Når de kommer ud af ovnen pensler du dem med solsikkeolie eller en olie med presset hvidløg i, hvis man kan lide det.

Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=2682