«

»

feb 06

Print denne Indlæg

Blomkålssuppe – brunet smør – persille

12 pers.

 

2 stk zitauer løg

2 stk solo hvidløg

100g smør

2 stk blomkål

Æblemost

Fløde

Vand

Salt og peber

 

100g smør

½ bundt persille

4 skiver rugbrød

 

Løg, hvidløg hakkes fint og brunes af ved høj varme i brunet smør.

Blomkål tilsættes og brunes af sammen løgene i 2-3 min under konstant omrøring.

Æblemosten tilsættes og koges ned i 2 – 4 min.

Fløden tilsættes og koges ned i 3 – 5 min.

Hvis suppen skal blendes så smag til efter blending.

 

Pyntes af med brunet smør og persille.

 

Rugbrødet skæres i aflange stykker og ristes af i lidt smør/olie og lægges på suppen

 

 

 

Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=2506