«

»

okt 28

Print denne Indlæg

Spinat kage / Ispanakli pasta

Ingredienser
4 æg
250 g flødestuvet spinat frost
1 tsk vanilje
3 tsk bagepulver
2 glas mel
1 glas sukker
½ glas olie

1/4 piskefløde
1 dl creme fraiche
1 bakke jordbær

Fremgangsmåde
Ovnen forvarmes til 200 gr
Æg og sukker piskes til en tyk masse, tilsæt den optøede spinat i dejen.
Mel, vanilje, bagepulver og olie blandes forsigtigt i dejen og røres sammen.
Beklæd en bradepande med bagepapir og hæld dejen ud og fordel den jævnt.
bages i ovnen ca. 15 min. til den er lysbrun.
Når kagen er bagt stilles den koldt. Kantes af kagen skæres fra i ca. 4 cm. bredde på alle sider. Det man har skåret fra blendes til fint smulder. Fløden piskes til skum og blandes med creme fraiche, tilsæt de delte jordbær i blandingen.
Fløde cremes blandingen fordeles jævnt på kagen. Det blended kagesmulder drysses fint hen over kagen så det til sidst er dækket til. Stilles på køl indtil servering.

Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=1459