Ingredienser
4 æg
250 g flødestuvet spinat frost
1 tsk vanilje
3 tsk bagepulver
2 glas mel
1 glas sukker
½ glas olie
1/4 piskefløde
1 dl creme fraiche
1 bakke jordbær
Fremgangsmåde
Ovnen forvarmes til 200 gr
Æg og sukker piskes til en tyk masse, tilsæt den optøede spinat i dejen.
Mel, vanilje, bagepulver og olie blandes forsigtigt i dejen og røres sammen.
Beklæd en bradepande med bagepapir og hæld dejen ud og fordel den jævnt.
bages i ovnen ca. 15 min. til den er lysbrun.
Når kagen er bagt stilles den koldt. Kantes af kagen skæres fra i ca. 4 cm. bredde på alle sider. Det man har skåret fra blendes til fint smulder. Fløden piskes til skum og blandes med creme fraiche, tilsæt de delte jordbær i blandingen.
Fløde cremes blandingen fordeles jævnt på kagen. Det blended kagesmulder drysses fint hen over kagen så det til sidst er dækket til. Stilles på køl indtil servering.