«

»

okt 28

Print denne Indlæg

Börek indbagt med spinat / Ispanakli sac böregi

Ingredienser
1 kg mel
25 g gær
½ liter lunken vand
1 tsk salt

Kæregaard smør

Frosne spinatblade 1 kg
½ fløde
1 hakket løg
1 spsk olie
Smag til med salt og peber

 

Fremgangsmåde
Gær, vand og salt røres jævnt. melet æltes i. Fordel dejen i 20 små lige store klumper, og rul dem ud til ca. 20 cm runde plader i diameter.
Sauter løg til det klares i farven. Tilsæt bladspinat der er optøet, og fløden lad væde reducere væk. Fyldet på den ene side af dejplader og luk den anden side over, således at du får en halvcirkel ud af det. Tryk siderne sammen med hånden. Læg dem på en teflonpande og vend dem indtil de får farve.

Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=1456