Ingredienser
1 stor aubergine
300 gram hakket oksekød
½ porre hakket
1 fed hvidløg
1 revet gulerod
100 gram hakket friske champignon
½ peberfrugt
2 store tomater
1 dåse hakket tomater
2 spsk olie
3 spsk tomat puré
1-2 tsk paprika
½ tsk sort peber
2 tsk oregano
1 tsk salt
Tomatskiver til pynt
Fremgangsmåde
Skær stilken af de skyllede auberginer, flæk dem på langs i skiver ca. 1½ cm tykkelse. Placer auberginerne i et ovnfast fad eller bradepande, fyldt vand i fadet til auberginerne er dækket. Stil fadet i ovnen på 200 grader til de er møre.
Svits oksekødet i en gryde tilføj hakket porre, champignon, hvidløg og revet gulerødder.
Tilsæt så det hakket peberfrugt og tomaterne.
Smag farsen til med krydderierne, lad derefter blandingen stå koldt.
Tag de møre aubergine ud af ovnen, og hæld væden fra. Fyld farsen på skiverne og pynt med tomat skiver. Tomatpuré blandes op med 4-5 dl kogt vand og hældes i fadet.
Sæt fadet tilbage i ovnen ca. 15-20 min.

