Rosmarin panna cotta
4 dl piskefløde
75 gram sukker
3 blade husblas
Et kvart bundt rosmarin
En lille smule salt
Udblød husblas
Piskefløde, mælk og sukker koges langsomt op med rosmarinen
Smag på cremen – smager den af rosmarin eller skal den trække lidt længere?
Tilsæt den udblødte husblas og pisk godt
Panna Cottaen hældes i fire dybe tallerkener og stilles på køl
Æblecreme
8-10 æbler
½ dl vand
Skyl æblerne
Hak æblerne i nogle grove stykker
Put æblerne i en gryde med en ½ dl vand
Æblerne skal koges med hyppig omrøring ved middelhøj varme til nærmest karamel konsistens
Pas på det ikke brænder på !!
Når massen har kogt så meget væske væk som muligt blendes massen
Massen passeres / sigtes og sættes på køl
Mandelcrumble
60 g sukker
60 g smør, koldt, – skåret i små stykker
60 g mel
60 g mandel, hakket
Bland alle ingredienser sammen med fingrene indtil dejen “smuldrer”
Læg crumble-dejen på en bageplade med bagepapir, og bag den ved 170 grader i 10-15 min.
Anretning
Drys mandelcrumble over panna cottaen
Lav små dutter af æblecremen med sprøjteposen
Hak æbler i små tern og drys til sidst ud over
Tag evt. små rosmarinblade og pynt med

