«

»

jun 05

Print denne Indlæg

Andebryst

Andebryst

Andebryst
Berberiandebryst af høj kvalitet og tykkelse, antal efter beov.
Lys sirup
Frisk estragon

Andebrystet tørres og lægges på en tør stegepande med fedtet ned.
Står og steger langsomt på lavt blus ( 2 ) i ca. 30 min.
Herefter vendes den og dækkes af lys sirup og rigelig med frisk estragon. Steges ca. 10 min.
Fedtsiden vendes herefter nedad igen med sirup og estragon, Blusset slukkes og panden dækkes med staniol. Trækker herefter i op til 60 min. på eftervarmen.
Må gerne være rød/rosa indeni.

Salat
Friséesalat
Ruccola
Basilikum
Koriander

Friséesalat og ruccola skylles grundigt. De to andre sorter skal ikke skylles, da de så falder sammen.
Det hele blandes med vinagretten umiddelbart før serveringen.

Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=143