Jordskokkeconsommé med trotellini, grønkål og røgede sagogryn
Pasta
1 æg pr 100 g mel
olie
salt
ælt massen sammen
lad hvile i 30 min.
kør ud på pastamaskine
fyld pastaen med friskost/jordskokkefyld
koges lige inden servering i 3-4 min i saltet vand
Fyld
friskost
jordskokker
urter
løg
skær jordskokkerne i små ens firkanter
vend sammen med friskosten
hak urter og løg meget fint
husk at gemme til anretning
Suppe
jordskokker
gulerod
pastinak/persillerod
vand
hvidløg
kog alle ingredienser til atl smag er udkogt – sigtes og smages til
Sagogryn
gulerødder
vand
sagogryn
ryg gulerødder
kog fond på gulerødderne
blancher sagogryn for at få stivelsen ud (de værste stivelse)
kog grynene i den røgede fond i ca 30 min.
Grønkål
pilles meget fint
steges i olie lige inden servering med lidt hvidløg