«

»

okt 25

Print denne Indlæg

Røgning

 

Kuglegrill

Kuglegrill
Rejer røges ved 60-65 grader i 20 min.
Kylling røges ved svag varme i ½ time derefter røges og grilles den 45 min.- 1 time.

Funderovn
Ørreder og krydrede laksestykker røges i 2 timer ved ca. 50 grader.

Tommerupovn

Tommerupovn
Sæt kartofler over at koge. Ost skal røges i 1½ time ved så lav temperatur som muligt – dvs. helst ikke over 35 grader. Når kartoflerne er kogt pilles de og kommes i ovnen og røges i 1½ time sammen med olie og æg. Lav kartoffelsalat.

Muret ovn
Mørbrad, medisterpølse og bacon røges ved ca. 50 grader i 2 timer. (Bacon er røget en time tidligere på dagen) Når bacon er færdig steges den på bålpladsen.

 

 

 

 

 

 

Funderovn

 

25. marts 2011

Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=1257