16. november 2005 - Peter Foldby "Spicey" græskarsuppe med ovnbagt blålange og syrnet perleløg Link Ristet svinefilet med råmarineret vinterkål, sellipuré og kartoffelkompot Link Mandelkage med marcarponecreme og porcheret pære Link
18. januar 2006 - Peter Foldby Jordskokkesuppe med stegte scampirejer og skorzonerødder Link Stegt unghanebryst med saltbagt knoldselleri, syltede skalotteløg og råkost Link Let flydende chokokager med braisseret ananas i mørk rom og vaniljecreme Link Hvedebrød med rug & spelt Link
26. januar 2006 -Inspirationsaften hos Oil & Vinegar Sprød chorizopølse i lag med mozarella. Hertil tomat og pebersalsa. Link Oksemørbrad m. creme af peberrod, 2 slags løg, porregratin og kartoffelrösti Link Balsamicomarineret figener, flamberet med indkogt karamel balsamico. Link
22. februar 2006 - Martin Kjær Salat med ristet andelever Link Ristet kuller med svampe risotto og cremet fiskesauce Link Panna cotta med lime granite og tarte tatin og lime granité Link
15. marts 2006 - Dorthe Knudsen Linsesuppe med citrus Link / Tang - pirogger Link Krydret kylling Link med ingefærmarinerede gulerødder Link / Fyldte pandekager Link Rødbedeopskrifter Link Rå æblekage med soya-creme Link / Himmerigs - mundfulde Link
26. marts 2006 - Brian Brøckner Desserttallerken med chokoladesouffle og chokoladeparfait is Link Braiseret ananas med vanilieparfait is og tviltdej Link
17. maj 2006 - Henrik Christensen Datescon bacon y alemandras Link Lam Link og Abrikos-chutney Link Andebryst Link og Blancherede tomater Link Gazpacho Link og Brød Link Hvidvinsbrasseret kylling Link