24. July 2014
Navigation
· Forside
· Gæstekokke
· Opskrifter 2005/06
· Opskrifter 2006/07
· Opskrifter 2007/08
· Opskrifter 2008/09
· Opskrifter 2009/10
· Opskrifter 2010/11
· Opskrifter 2011/12
· Gourmetpostkort
· Anbefalede produkter
· Anbefalede redskaber
· Fotoalbum
· Links
Nyeste artikler
· Bagte figner
· Linquine puttanesca
· Kyllingeragout med d...
· Crostini
· Snobrød med lakridsrod
Bagte figner

pr/pers

1-2 modne friske figner
lidt nuste amarettini
ristede pinjekerner eller mandelflager
is eller mascarponecreme (mascarpone rørt op med lidt cremefraiche)
evt. lidt Marsala eller likør
balsamicocreme

Giv fignerne et krydssnit i toppen og "luk dem op" og stil dem på bagepapir på en bageplade.
Drys dem let med flormelis.
Lige før servering: giv fignerne 5 min i en var ovn, og til sidst et øjebliks grill.
Pas på: flormelis'en på toppen må gerne karamellisere, men IKKE branke.

makronerne knuses let.

Desserten kan anrettes på

1: tallerken:
brug de knuste makroner som bund for en passende mængde is og top med de bagte/grillede figner og ristede pinjekerner. Pyntes til sidst med et par dråber balsamicocreme.

2: i portionsglas:
rør den blødgjorte is med de knuste makroner, som måske har fået et stænk Marsala/likør eller ? og top glasset med figner, pinkekerner og et par dråber balsamico.

Kommentarer
Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere en tekst.

Log ind eller meld dig til.

Teksten er ikke vurderet.
Log ind
Brugernavn

Kodeord



Har du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
Siden dannet på: 0.29 sekunder - 17 Forespørgsler 810,685 Unikke besøg