Notice: Undefined index: global_303 in /var/www/gourmetpigerne.dk/public_html/themes/templates/panels.php on line 112
28. March 2024
Navigation
· Forside
· Gæstekokke
· Opskrifter 2005/06
· Opskrifter 2006/07
· Opskrifter 2007/08
· Opskrifter 2008/09
· Opskrifter 2009/10
· Opskrifter 2010/11
· Opskrifter 2011/12
· Gourmetpostkort
· Anbefalede produkter
· Anbefalede redskaber
· Fotoalbum
· Links
Nyeste artikler
· Bagte figner
· Linquine puttanesca
· Kyllingeragout med d...
· Crostini
· Snobrød med lakridsrod
Crostini

1 person

2-3 skiver daggammelt brød i skiver.
Brødet skæres i skiver å skrå og ristes på begge sider under grill indtil de er gyldne. Gnid evt. skiverne med et overskåret hvidløg.

1:
Smør en puree af soltørrede tomater på hvert stykke og dæk med lidt smuldret mozzarella. Drys med oregano og kværn lidt salt og peber over.

2:
Hak friske tomater relativt fint, smag til med salt/peber, klippet basilikum og smag evt. til med lidt hvid balsamico. Lad blandingen stå og trække til den skal bruges.

3:
Skær en aubergine i skiver, drs med salt og lad stå ca. ½ time. Tør skiverne fri for salt og hak dem. Auberginestykkerne ristes i lidt olie på en hed pande og smages til med salt/peber og balsamico.

4:
Mascarpone smøres på de ristede brød og lidt parmaskinke "draperes" hen over og pyntes med et blad basilikum.

Kommentarer
Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere en tekst.

Log ind eller meld dig til.

Teksten er ikke vurderet.
Log ind
Brugernavn

Kodeord



Har du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
Siden dannet på: 0.08 sekunder - 17 Forespørgsler 1,248,043 Unikke besøg