1 person
2-3 skiver daggammelt brød i skiver. Brødet skæres i skiver å skrå og ristes på begge sider under grill indtil de er gyldne. Gnid evt. skiverne med et overskåret hvidløg.
1: Smør en puree af soltørrede tomater på hvert stykke og dæk med lidt smuldret mozzarella. Drys med oregano og kværn lidt salt og peber over.
2: Hak friske tomater relativt fint, smag til med salt/peber, klippet basilikum og smag evt. til med lidt hvid balsamico. Lad blandingen stå og trække til den skal bruges.
3: Skær en aubergine i skiver, drs med salt og lad stå ca. ½ time. Tør skiverne fri for salt og hak dem. Auberginestykkerne ristes i lidt olie på en hed pande og smages til med salt/peber og balsamico.
4: Mascarpone smøres på de ristede brød og lidt parmaskinke "draperes" hen over og pyntes med et blad basilikum. |