apr 17

Naan

Opskrift: Naan

Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=3055

apr 17

Quinoa og Baba Ganoush

Opskrift: Quinoa og Baba Ganoush

Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=3053

apr 17

Perlebyg og Pesto

Opskrift: Perlebyg og Pesto

Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=3048

apr 17

Bulgur og Romesco

  Opskrift: Bulgur og Romesco

Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=3044

apr 17

Sæsonoversigt 2024

28. februar 2024 Andreas Andersen Bulgur og Romesco Perlebyg og Pesto Quinoa og Baba Ganoush Naan

Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=3040

apr 13

Stenbiderrogn på blinis med syrnet fløde

syrnet fløde: Bland 1/2 liter piskefløde med saften fra 1 citron og en teske sukker. Lad det stå ved stuetemperatur i ca. 1 time. Blinis: Bland 1 kop hvedemel med en teske bagepulver. Tilsæt 1 kop sødmælk. Tilsæt en smule salt. Tilsæt 1 æg. Pisk sammen og lad stå 10 minutter. Smelt smør på en …

Læs mere »

Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=3010

apr 13

Torsk med sennepssovs i nye klæder

Læg torskeskindet på en bageplade med bagepapir. Tør det med køkkenrulle og dup med olivenolie og drys med salt. Læg torskerognen ved siden af, drys med olie, salt og peber sæt i ovnen på 200 grader varmluft indtil torskeskindet er sprødt og rognen færdig. imens vend torskefileten i salt og sukker, og lad trække ca. …

Læs mere »

Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=3008

mar 02

4 retters menu: Rejeceviche, lavvarmet fisk, helleflynder og Berliner Pfannkuchen

4 retter  Rejeceviche med lime, syltet grønne jordbær og bolsjebeder. Dertil en surdejskrustade med purløgscreme og en kold lime sauce Lavvarmet fisk med grillet broccolini, syltet blomkål og salvie frit til. Dertil en sauce blanqauette skilt med salvie olie Helleflynder på toast med en estragon souffle. Dertil pommes rosti med en kålpakke på savoykål fyldt …

Læs mere »

Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=2988

nov 25

Gnocchi med græskar og grønkål

GNOCCHI 500g ricotta 100g hvedemel 100g kastanjemel 15g saltbagt 20g revet ost frisk persille, fint hakket skal af 1 lime lidt æggeblomme hvis nødvendigt BAGT GRÆSKAR Skræl græskarne og fjern indmaden. Skær dem i passende stykker. Vend med salt, peber, olivenolie og timian og bag dem ved 170°C i ca. 12 min. GRØNKÅL Grønkål blade …

Læs mere »

Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=2974

nov 25

Tortelli med ricotta, citron, blåmuslinger og broccoli

TORTELLI FYLDT 500g ricotta 70g revet parmesanost 20g æggeblomme skal af 2 citroner 10g salt peber PASTADEJ 1kg mel type ”00” 330g øko æggeblomme 3-4 æg olivenolie BLÅMUSLINGER Muslingerne vaskes under koldt vand. Skaggen fjernes og de døde sorteres fra. Sæt en gryde på komfur, høj varm. Kom lidt hvidvin og sæt låg på. Når …

Læs mere »

Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=2972

Flere indlæg «