apr 26

Stegt lange

Opskrift: Stegt lange

Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=3073

apr 26

Trilogi af hvid asparges

Opskrift: Trilogi af hvid asparges

Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=3070

apr 26

Ceviche på kuller med miso, safran og sprøde mandler

Opskrift: Ceviche på kuller med miso, safran og sprøde mandler

Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=3068

apr 17

Naan

Opskrift: Naan

Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=3055

apr 17

Quinoa og Baba Ganoush

Opskrift: Quinoa og Baba Ganoush

Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=3053

apr 17

Perlebyg og Pesto

Opskrift: Perlebyg og Pesto

Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=3048

apr 17

Bulgur og Romesco

  Opskrift: Bulgur og Romesco

Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=3044

apr 17

Sæsonoversigt 2024

28. februar 2024 Andreas Andersen Bulgur og Romesco Perlebyg og Pesto Quinoa og Baba Ganoush Naan   24. april 2024 Daniel Justesen Grillet fladbrød Ceviche på kuller med miso, safran og sprøde mandler Trilogi af hvid asparges Kærnemælksauce, med ramsløgolie og stenbiderrogn Stegt lange Grønne asparges, grillede hjertesalat, ærter og smørsauce

Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=3040

apr 13

Stenbiderrogn på blinis med syrnet fløde

syrnet fløde: Bland 1/2 liter piskefløde med saften fra 1 citron og en teske sukker. Lad det stå ved stuetemperatur i ca. 1 time. Blinis: Bland 1 kop hvedemel med en teske bagepulver. Tilsæt 1 kop sødmælk. Tilsæt en smule salt. Tilsæt 1 æg. Pisk sammen og lad stå 10 minutter. Smelt smør på en …

Læs mere »

Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=3010

apr 13

Torsk med sennepssovs i nye klæder

Læg torskeskindet på en bageplade med bagepapir. Tør det med køkkenrulle og dup med olivenolie og drys med salt. Læg torskerognen ved siden af, drys med olie, salt og peber sæt i ovnen på 200 grader varmluft indtil torskeskindet er sprødt og rognen færdig. imens vend torskefileten i salt og sukker, og lad trække ca. …

Læs mere »

Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=3008

Flere indlæg «