Opskrift: Stegt lange
apr 26
Stegt lange
Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=3073
Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=3070
Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=3068
Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=3055
Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=3053
Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=3048
Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=3044
apr 17
Sæsonoversigt 2024
28. februar 2024 Andreas Andersen Bulgur og Romesco Perlebyg og Pesto Quinoa og Baba Ganoush Naan 24. april 2024 Daniel Justesen Grillet fladbrød Ceviche på kuller med miso, safran og sprøde mandler Trilogi af hvid asparges Kærnemælksauce, med ramsløgolie og stenbiderrogn Stegt lange Grønne asparges, grillede hjertesalat, ærter og smørsauce
Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=3040
apr 13
Stenbiderrogn på blinis med syrnet fløde
syrnet fløde: Bland 1/2 liter piskefløde med saften fra 1 citron og en teske sukker. Lad det stå ved stuetemperatur i ca. 1 time. Blinis: Bland 1 kop hvedemel med en teske bagepulver. Tilsæt 1 kop sødmælk. Tilsæt en smule salt. Tilsæt 1 æg. Pisk sammen og lad stå 10 minutter. Smelt smør på en …
Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=3010
apr 13
Torsk med sennepssovs i nye klæder
Læg torskeskindet på en bageplade med bagepapir. Tør det med køkkenrulle og dup med olivenolie og drys med salt. Læg torskerognen ved siden af, drys med olie, salt og peber sæt i ovnen på 200 grader varmluft indtil torskeskindet er sprødt og rognen færdig. imens vend torskefileten i salt og sukker, og lad trække ca. …
Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=3008