apr 06

Chololadeis med salt, olie og myrer

En god chokoladeis, olivenolie og salt + myrer hvis du kan fange dem 🙂

Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=2860

apr 06

Belgiske moules frites med power

4 personer 1½ kg blåmuslinger 500 g kejserhatte 1 bundt bredbladet persille 2 skalotteløg 50 g smør 75 g panchetta i tern (eller bacon) 1 dl gin salt og peber Rens muslingerne. Skær kejserhattene i skiver, eller hak dem groft. Skyl og hak persillen. Pil og hak løgene.Smelt smørret i en stor gryde, og steg …

Læs mere »

Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=2858

apr 06

Blæksprutte med fyld

4 personer 2 store blæksprutter, timarmede 250 g cherry- eller dadeltomater 1 bundt basilikum Salt og peber 1-2 spsk. olivenolie 1 skalotteløg 2 fed hvidløg 1 nip sukker Evt. 1 tsk. balsamico Rens blæksprutterne og flå dem. Du skal stå med 2 store tragte til sidst. Skyl og hak tomaterne groft, og bland med groft …

Læs mere »

Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=2856

apr 06

Rimmet og brændt laks med glaskål, kørvel mayo, fennikel og sprøde rugbrødsbrødchips Pyntet med karse, blomster og dild

2 kuverter Forret 1 stk. Fersk laks 1⁄4 stk. Fennikel 1⁄4 stk. Glaskål 1⁄4 Daggammelt rugbrød Karse Dild Spiselig blomster Urtemayonaise (se opskrift) Salt fint Sukker Citron Fremgangsmetode: Skær laksen fri for skind og ben. Saltes let med et lille drys fint salt og sukker og derefter fryses i min 24 timer. Laksen tøs op …

Læs mere »

Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=2852

apr 06

Spinatfarseret kylling, brændt løg, tærte med fyld og spidskål og svampe, braiseret endivie i æblemost og kyllingesauce med smør og citron

Det skal du bruge: 2 stk. kylling (se opskrift og ingredienser længer nede) 2 små løg Tærte (se opskrift og ingredienser længer nede) 2 Gulerødder 1 Endivie 2 dl. Kylling fond 50 gr smør Urter Sukker Eddike Soufle af kylling ( start med dette ) Ingredienser: 2 kyllingefileter 3 æggeblommer 2 dl. fløde 150 g. …

Læs mere »

Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=2850

apr 06

Tarte tatin af danske æbler, karamel, vanilje og sprød butterdej

Serveres med letpisket fløde. 2 kuverter Du skal bruge: 25-45 gram sukker (afhængig af smag og sukkerindhold på æbler) 25-35 gram smør (afhængig af smag og sukkerindhold på æbler) 1⁄4 stang vanilje eller vanilje sukker 2 æbler (gerne Belle Boskop) 1 plade butterdej Sådan gør du Tænd ovnen på 200 grader. Skræl æblerne og skær …

Læs mere »

Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=2848

apr 06

Vegansk mad

Opskrifter på forskellige menuer: Vegansk mad

Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=2833

feb 25

Kongekrabbe med salsa med mynte og miso creme

Pocheret kongekrabbe – 17 pax Krabbebenene klippes op og de små bruskben fjernes. Derefter rulles de i film og vakuumeres med smør og estragon, og porcheres ved 43 grader i 8 min. Salsa Skær 1 kg cherry tomater i 4 stykker og hak dem derefter yderligere i små stykker på størrelse med en græskarkerne. Tag …

Læs mere »

Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=2815

feb 25

Porcheret torsk i dashi med stegt hjertesalat og fermenteret ørredrogn

17 pax Torsk Torsken ordnes og fileteres ud i passende stykker. Drysses med salt og sukker i 15 min. Dashi Tang og bonito koges op og smages til med soya, sukker og limesaft. Dashien bruges til at pochere torsken, og bagefter monteres med smør og sauce. Smages til med sake. Stegt hjertesalat Hjertesalat halveres og …

Læs mere »

Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=2813

feb 25

Hvid chokolade namalak creme og yuzu granité og peanut krokant

Hvidchokolade 17 pax Let pisk 1 l fløde og kom det i køleskabet Tag 4 dl æggeblommer, 1 spsk sukker og 1 l fløde legeres op til 84 grader. Tages af varmen og tilsættes 9 dl. Udblødt husblas. Derefter hældes den varme legeret fløde masse henover den hvide chokolade og røres homogen. Til sidst vendes …

Læs mere »

Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=2810

Flere indlæg «